Velkommen til SPORTSMARKED.DK
Danmarks nye online genbrugsshop

Velkommen til SPORTSMARKED.DK
Danmarks nye online genbrugsshop

Her kan du købe og sælge brugt og udgået sportsudstyr og -tøj

SPORTSMARKED.DK har desværre ligget stille et års tid, som gør, at der ikke er så meget sportsudstyr og -tøj, som du kan købe på siden, og det skal vi lave om på med det samme, og vi håber, at du vil hjælpe os.

For at vi kan lykkes med at meget mere brugt og udgået sportsudstyr og -tøj bliver genanvendt og ikke smidt ud, har vi behov for, at du hjælper os ved at sætte sportsudstyr og -tøj til salg på SPORTSMARKED.DK, så andre kan købe det og få glæde af det samtidigt med at du gør noget godt for miljøet

Husk del!

Husk at del!

Du må gerne sprede budskabet til din familie og venner for jo flere der sætter sportsudstyr og -tøj til salg på SPORTSMARKED.DK, jo mere bliver genanvendt.

 

Vi glæder os til at se dig på SPORTSMARKED.DK

Log ind...

Eller opret profil

Vores mål

SPORTSMARKED.DK ønsker at bidrage til en mere bæredygtig verden med fokus på at sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer ved at reducere spildet gennem en øget genanvendelse af sportsudstyr.

 

Der i dag alt for meget brugbart sportsudstyr og -tøj, som bliver smidt ud, selvom andre kan få glæde af det, og der er også penge at spare og tjene ved at bruge SPORTSMARKED.DK til køb og salg af sportsudstyr.