Fodboldoplevelser for livet – på jeres præmisser

“Continued inspiration – Give and Grow”

Hvem er vi?

Fantrips Global er formidler af fodboldoplevelser. Fantrips er ikke et rejsebureau i traditionel forstand. Vi formidler og koordinerer fodboldoplevelser i ind- og udland.
Vi ved hvordan en fodboldoplevelse skal være, og vi arbejder for dig og på dine præmisser.

Vi tror på at vejen til et interessant fodboldliv og de store oplevelser går via konstant at lade sig inspirere og samtidigt være klar til at vokse og dele ud af sine erfaringer. Vi kalder vores mission for; “Continued inspiration – Give and Grow”

Med tidligere professionelle fodboldspiller, Allan Ravn, som ejer af Fantrips Global – og et team af fodboldeksperter, til at skabe de bedste og kvalitetsfyldte fodboldoplevelser for dig – dit hold – din klub, er vi klar til at skabe rammerne for en inspireret oplevelse!

Vi ved, hvad det kræver at planlægge og afvikle en succesfuld fodboldoplevelse. Men endnu vigtigere, så ved vi hvad man som træner, spiller og leder, stiller af forventninger til det, som skal være en oplevelse for livet. Hvor relationer til holdkammerater, trænere og ledere skal styrkes, og alle vender hjem – endnu mere inspirerede og glade!

Hvad kan vi?

På vegne af klubben, idrætsefterskolen, virksomheden eller dig og dine venner, formidler vi aftalerne med flyselskaber, billetleverandører og opholdsstedet, efter jeres ønske og krav, og ikke mindst budget.

Vi forhandler og planlægger på dine/jeres vegne og sørger derfor for den optimale pris, som I direkte afregner med de forskellige leverandører.

Vi ved, hvad der skal til for at få den optimale træningsuge, hvor alle detaljerne er vigtige, så oplevelsen bliver forankret i holdet, både socialt og fodboldmæssigt.

Vi ved, at fodbold som udgangspunkt er et simpelt spil, men når man skal have et hold af trænere, spiller og hjælpere til at arbejde optimalt sammen,
skal rammerne også stå mål med både forventningerne og ambitionerne.
Derfor tør vi godt at sige, at vi ved hvad der skal til for at skabe den perfekte fodboldoplevelse på jeres træningslejr.

Vi formidler kontakt til nogle af de bedste lokationer i Europa; blandt andet Barcelona, Malaga, Madrid og Alicante.

Noget for dig?

Kontakt

Galleri