Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på - dem planlægger vi

Vi er specialister i gruppe- og sportsrejser

Hvem er vi?

Initiativ, kvalitetsbevidsthed og et solidt branchekendskab var i 1997 fundamentet for etableringen af vores rejsevirksomhed AlfA Travel. I dag arbejder vi stadig ud fra de samme principper. Vi er, gennem vores målrettede arbejde indenfor gruppe- og studierejser, blevet kendt som en seriøs og faglig dygtig rejsearrangør.

Rejser efter mål
Hos AlfA Travel arbejder vi ud fra filosofien ”rejser efter mål”. Hos os får du kontakt med erfarne rejsekonsulenter, som besidder en stor faglig viden om de enkelte rejsemål. Det kommer dig til gode. Det være sig i form af rådgivning, nytænkning og fleksibilitet. Dialogen med dig er grundlaget for, at vi kan arrangere den perfekte rejse – og styre processen fra planlægning til gode rejseoplevelser.

Kvalitetsbevidsthed og god service
For os er det vigtigt, at du oplever et højt serviceniveau. Hos AlfA Travel får du altid en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele rejseforløbet. Din kontaktperson er let at komme i kontakt med, giver hurtig respons, og sikrer at de indgåede aftaler overholdes. AlfA Travel A/S er naturligvis tilsluttet Rejsegarantifond (nr. 2354) og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Hvad kan vi?

Skal I deltage i en turnering eller et stævne i udlandet? Eller måske på træningslejr? Lad os hjælpe jer med at planlægge alt det praktiske omkring rejsen. Vi kan hjælpe med hele eller dele af jeres arrangement - for eksempel giver vi gerne et uforpligtende tilbud på indkvartering eller flybilletter alene, men hjælper også gerne med tilrettelæggelse af program.

Træningslejr i udlandet
Vi arrangerer rammerne for træningslejre for fodboldhold, svømmehold, håndbold m.m. i udlandet. En træningslejr under sydlige himmelstrøg kan være et frisk pust til de normale træningslejre i Danmark. Vi tilbyder destinationer med fremragende træningsfaciliteter og flotte hotelforhold, samt har agenter og samarbejdspartnere på disse steder, der sørger for, at alle de faciliteter, der skal være på plads for afvikling af en professionel træningslejr, er til stede

Noget for dig?

Kontakt

Galleri