FODBOLDEKSPERTISE OG TRÆNING PÅ HØJESTE NIVEAU

Book en personlig fodboldtræner

Hvem er fodboldcoaching?

Alle trænere hos Fodboldcoaching.dk har enten en tung faglig ballast i kraft af DBU’s træneruddannelser eller flere års værdifuld erfaring fra professionel fodbold.

Fodboldcoaching.dk er udtænkt og udviklet af den tidligere FCK-topscorer Todi Jónsson, der udbyder personlig træning, og som nu forsøger at samle landets dygtigste trænere, så endnu flere fodboldspillere kan få gavn af den individuelle træning.

Hvad kan fodboldcoaching?

FODBOLDEKSPERTISE OG TRÆNING PÅ HØJESTE NIVEAU

Fodboldcoaching.dk er et netværk for personlige fodboldtrænere, der tilbyder børn, unge og elitespillere fokuseret og specialiseret individuel træning over hele landet.

Formålet med Fodboldcoaching.dk er at tilbyde grundig 1:1-træning, som er skræddersyet til spillerens behov, så han eller hun kan få det maksimale ud af sit talent.

I de fleste fodboldklubber, hvor én eller to trænere står i spidsen for et helt fodboldhold, er det vanskeligt at give den enkelte spiller grundig individuel træning, som for alvor rykker ved spillerens kompetencer.

Derfor er den personlige træning et unikt supplement til den vanlige klubtræning. I de individuelle træningssessioner er der nemlig tid til fordybelse, fokusering og repetition, som styrker spillerens færdigheder, øger motivationen og giver selvtilliden et boost.

Noget for dig?

Kontakt

Galleri