Vi tilbyder professionel angrebstræning for alle aldre, køn og niveauer.

Hvem er vi?

Hos ProDefending tilbyder vi et bredt udbud af såvel individuelle som holdbaserede angrebstræninger. Vi træner dig/jer, når det passer jer, og I har mulighed for enten at booke os en, fem eller 10 træninger. Det ligger i vores Pro pakker.

Udover vores offensive allrounder, Allan Kuhn, så har vi besluttet os for også at hyre en koldblodig angriber ind til trænerteamet, hvor han vil tage sig af alle de lovende, offensive spillere rundt om i landet.

For at opretholde den høje kvalitet i vores trænerteam, så er vores valg faldet på den tidl. Bundesliga-angriber, Dennis Sørensen, der har scoret mål på stribe for FC Nordsjælland, FC Midtjylland, FC Energie Cottbus m.fl. ???

Hvis du ønsker at lære mere om afslutninger, vendinger, førsteberøringer og positionering i feltet, så er vores angrebstræning løsningen.

Hvad kan vi ellers?

Vi afholder fodboldskoler, camps, holder foredrag i klubber, laver kampanalyser, deltager som assistenttrænere rundt i klubber, laver træningsplaner og holdtræninger. Alt sammen med det for øje at blive stærke i forsvarsspillet. Vi har erfaring fra internationalt niveau.

Noget for dig?

Kontakt

Galleri