Football Unite People

Specifiktræning
Dette tilbud er til den ambitiøse fodboldspiller, uanset om du er bredde- eller elitespiller. Det vigtigste er, at du vil udvikle dig som fodboldspiller.

Der vil være mulighed for en enkelt times træning eller et længerevarende forløb, udgangspunktet er at vi sammensætter et forløb, der giver mening for netop DIG!

Hvem er jeg?

Zouher er manden bag Unite2gether. Jeg er 30 år, bosiddende i Korsør med min dejlige kone og tre fantastiske børn. Til dagligt er jeg ansat som skolelærer på Broskolen i Korsør. Udover det er jeg fodboldtræner i Næstved IF for deres U14 elitehold. Jeg har A-licens I DBU-regi. Jeg har trænet fodbold i 10 år på forskellige niveauer, alt lige fra danmarksserien til ungdomsfodbold på både bredde- og eliteniveau. Jeg brænder for udviklingen af den enkelte spiller, især når det selv bliver synligt for spilleren, hvor meget de egentlig kan/har rykket sig. Jeg arbejder med tydelige mål og fokuspunkter for den enkelte spiller således, at vi hele tiden har noget målbart at evaluere og give feedback på.På træningsbanen er jeg en person, der vægter tillid, tryghed, men også kvaliteten højt. Det er vigtigt at få skabt et miljø, hvor fejl er tilladt, så vi derefter kan skabe en refleksion og forståelse for, hvad vi skulle have gjort i stedet. på den måde får vi spilleren til selv at sætte ord på og forhåbentlig skabe en tryghed, der kan gavne i den efterfølgende situation. Læringen sker via fejl.Via min baggrund og arbejdserfaring har jeg tilegnet mig en masse egenskaber, der vil komme spilleren til gode, her tænker jeg særligt på den pædagogiske formidling fra træner til spiller uanset alder og baggrund.

Hvad kan jeg?

60 minutters effektive træningspas (med afrunding og evt. refleksioner til næste gang) Personlig coaching ved hvert træningspas Grundigt arbejde med de valgte fokusområder Mulighed for feedback på træningen i klubben eller evt. ved kampe Videoanalyse af præstation til kampe Datoer og tider, der passer netop DIG Beliggenhed, der passer netop DIG, for at undgå for meget transport i den travle hverdag Drikkedunk samt mulighed for tilkøb af tøjpakke

Noget for dig?

Kontakt

Galleri