Hvorfor bruge sportsmarked?

fordi der er mange fordele ved at bruge Sportsmarked.dk.

1)Alle sportsfamilier ligger inde med masser af fint, men brugt sportsudstyr. Sportsmarked.dk har set muligheden for at recycle dette udstyr, så private handler med private.

  • Ryd op i gemmerne
  • Sælg dit brugte udstyr
  • Tjen penge til nyt udstyr
  • Gør selv en god handel
  • Del ideen med andre
  • Let og brugervenligt system

 

2) Firmaer vil få ældre kollektioner, rester/retur varer, overskudsvarer og 2. sorteringsvarer, som de ikke kan sælge. På Sportsmarked.dk kan firmaerne sælge det eller give det væk på/til sportsmarked.dk i stedet for at smide med ud.

 

3)Sportsmarked.dk opfordrer også sportsklubber til at indsamle sportsudstyr og sætte det til salg og derved kan klubben få penge i kassen.

 

4)Sportsudstyr fås i mange kvaliteter. Du kan ofte få markant højere kvalitet for pengene, hvis du køber dit udstyr brugt. God vedligeholdelse af dit sportsudstyr øger også levetiden og belaster ikke miljøet, når der ikke skal anvendes ressourcer på at producere nyt. Køb genbrug og få bedre kvalitet.

 

5)Hvis private/firmaer har brugbart sportsudstyr, som man har tænkt dig at smide ud, så vil sportsmarked.dk gerne modtage det. Det modtaget sportsudstyr vil blive solgt og en del af overskuddet vil blive doneret til formål som forbedrer sport for børn og unge mennesker.

 

6)Når du eller dine børn skal starte på en ny sportsgren, så skal I bruge sportsudstyr, og det kan være dyrt samtidigt med, at du ikke ved om du eller dine børn skal fortsætte efter en kort prøveperiode.

Her vil det være en fordele at købe brugbart sportsudstyr til billige penge.

 

7)Børn vokser hele tiden og derfor skal deres sportsudstyr jævnligt udskiftes og det er en stor udgift for mange mennesker, hver gang der skal indkøbes nyt sportsudstyr.

Her vil det være en fordele at købe brugbart sportsudstyr til billige penge.

 

8)Der er et hav af forskellige produkter, som svinger meget i pris, og hvis man ønsker et dyrt produkt, kan det købes til en god pris på sportsmarked.dk

Her vil det være muligt at købe et dyrt produkt til billige penge, som måske ellers ikke vil været muligt, hvis man skulle betale fuld pris.

 

9)Både voksne og børn vil gerne prøve mange forskellige sportsgrene, men det kan være dyrt at købe til flere sportsgrene.

Her vil det være en fordele at købe brugbart sportsudstyr til billige penge, og sælge det igen, hvis man ikke ønsker at forsætte med sportsgrenen.

 

På sportsmarked.dk er det gratis at handle med hinanden, og det er utroligt nemt at komme i gang. Du starter med at oprette en profil og bagefter kan du oprette lige så mange annoncer, som du vil på sportsmarked.dk.